Strach ma wielkie oczy?

mokraTrawa dnia 14 maja, 2013 o 0:53    3 

Już jutro możecie przekonać się na własnej skórze.

Dlaczego? Dlatego że pojawi się grywalna alpha Among the Sleep. Nie kojarzycie? Oj słabo w takim razie czytacie nasz portal – udajcie się tutajDla leniwych –>

 
Coś więcej o godzinie wypuszczenia alphy w świat, żebyście wiecieli na którą pieluchy szykować:
We want to reward your great support, and have worked hard to be able to release a playable alpha of the game for you to test. It will be released on our Kickstarter page tomorrow at 11am PDT / 2pm EDT / 8pm CEST! (link niżej)
 
Projekt ma uzbierane 90% i 4 dni na dokończenie. Trzymam za nich kciuki

Więcej przeczytasz: {“examplelinkURL_item”

Dodaj komentarz



3 myśli nt. „Strach ma wielkie oczy?

Powrót do artykułu